Szolnokon árulta el Pankotai Lili, mikor lépne be a politikába

Megosztás

Pankotai Lili egy Szolnokon tartott fórumon beszélt terveiről. A 19 éves politikai aktivista Szolnokon járt, ahol az ellenzéki tüntetéseken trágár verseivel országosan ismertté vált fiatal a politikáról és a jövőjéről is beszélt.

Mikor lépne be a politikába Pankotai Lili? A Magyar Nemzet kérdésére válaszolva Pankotai Lili határozottan kijelentette, hogy a diploma megszerzéséig nem tervez aktív részvételét a politikában, és még azután is csak bizonyos feltételek mellett vállalna ilyen szerepet.

A közszereplői és a tanulmányi szerep ütközése már most is kihívás elé állította a fiatal lányt, ugyanis a sok hiányzás miatt ez idáig nem tudta letenni az értettségi vizsgát. Így leghamarabb négy év múlva láthatjuk őt politikusként.

Pankotai a fórumon egyébként hangsúlyozta, hogy szerinte a fiataloknak is szerepet kell vállalniuk a politikában. Szerinte az összefogás a kulcs a változás eléréséhez, épp ezért szerinte az ellenzéknek komolyabb összefogásra van szüksége. A fiatal aktivista elmondta azt is: kitartóan harcolni fog azokért az értékekért, amelyekben hisz.

Pankotai az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület meghívására érkezett Szolnokra, és tartott előadást.

Forrás: mandiner.hu

Fotó: Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület

Kapcsolódó cikkek